Media

Articole si comunicate de presa

Parteneriate cu lideri globali precum Rockwell Automation, Itron, AVK

Vestra continuă parteneriatele strategice pe care Elsaco le-a construit cu 36 de parteneri externi, lideri în domeniile lor de activitate și extinde oferta de produse disponibile pentru România.

Citește articolul complet

Vestra, partener exclusiv pentru România al liderului mondial Rockwell Automation

Vestra, companie specializată în vânzarea de echipamente pentru companiile de utilități, va distribui pe piața din România echipamentele Rockwell Automation, lider mondial în domeniul automatizărilor industriale.

Citește articolul complet

Grupul Elsaco ţinteşte afaceri de peste 500 milioane lei, în 2015

Grupul Elsaco estimează o cifră de afaceri de peste 500 de milioane de lei, în acest an, de trei ori mai mare decât nivelul raportat anul trecut, potrivit unui comunicat remis redacţiei. Furnizorul de servicii din domeniul instalaţiilor termoenergetice a încheiat exerciţiul financiar 2014 cu o cifră de afaceri consolidată de 196,8 milioane lei şi preconizează un profit brut de 12,5 milioane lei pentru anul curent.

Citește articolul complet pe Bursa.ro

Compania romaneasca ce si-ar putea tripla afacerile la peste jumatate de miliard de lei in 2015

Elsaco, grup de companii cu capital integral românesc, aflat în top 3 furnizori de servicii din domeniul instalațiilor termoenergetice din România, estimează pentru anul în curs o cifră de afaceri de peste 500 milioane lei, de trei ori mai mare decât nivelul raportat în anul anterior.

Citește articolul complet pe DailyBusiness.ro