Despre Vestra

Soluții în industria utilităților.

De ce noi.

Suntem o companie suplă, dinamică, flexibilă dar extrem de competitivă. Echipa Vestra este construita in jurul unui spirit tânăr, pe o fundație solidă. Aducem performanță în sectorul utilităților si ne asociem cu liderii modiali din sectorul utilitatilor.

Misiune.

Vrem să schimbăm paradigma pe piața serviciilor de echipamente pentru utilități. Funcționăm ca un cluster specializat pe piața de soluții pentru managementul apei. Vrem să consolidăm fundația solidă pe care am crescut: grupul Elsaco!

Ce facem.

Suntem primul cluster specializat din industria utilităților. Comercializam o gama larga de echipamente de masura, vane si armaturi, solutii pentru retele de apa si canalizare si sisteme de automatizare. Noi vindem expertiză și calitate!

Vestra s-a născut din dorința Elsaco - grup integrat care funcționează în România de peste 20 de ani - de a oferi performanță și specializare la un nivel superior, pe segmentul furnizării de echipamente și servicii în industria de utilități. Vestra este o companie desprinsă din grupul Elsaco iar experiența acumulată în domeniul vânzărilor de echipamente și servicii pentru industria de utilități ne determină să plecăm la drum bazându-ne pe această fundație solidă.

Funcționăm independent de grup dar beneficiind de capitalul de încredere acumulat de acesta, ne-am stabilit propriul drum însă ne consultăm cu cei mai experimentați decât noi. Vestra, fosta Divizie de Echipamente și Servicii Utilități din grup, a contribuit anual în medie cu 22% la rezultatele financiare ale Elsaco Electronic.

Am evoluat de-a lungul anilor si ne-am adaptat constant nevoilor din piata si cerintelor din partea clientilor nostri.

 1. 2004

  Se înființează Departamentul de vânzări al Elsaco Electronic, cu obiectiv vânzarea de contoare de apă.

 2. 2006

  Elsaco Electronic devine distribuitor autorizat al companiei daneze AVK International A/S.

 3. 2007

  Departamentul de vânzări Elsaco Electronic işi extinde echipa și portofoliul. Parteneriate cu Sainte-Lizaigne Franta, ADG Franta şi Cla-Val Europe; Elsaco Electronic furnizează echipamente pentru proiecte ISPA în Buzău, Craiova, Reşiţa, Argeş, Paşcani şi Piteşti şi altele.

 4. 2009-2010

  Elsaco Electronic îşi consolidează activităţile de business la nivel național şi dobândeşte statutul de furnizor consacrat de armături şi contoare de gaz pentru E-ON România şi GDF Suez Energy România.

 5. 2011

  Departamentul de vânzări devine divizie independentă. Divizia Echipamente & Servicii Utilităţi (D4) preia activitatea de distribuţie de armături, echipamente speciale, contoare de apă, energie termică şi gaz.

 6. 2012

  Divizia Echipamente & Servicii Utilităţi furnizează contoare de apă rece şi contorizare cu citire la distanţă către RAJA Constanța.

 7. 2013

  Divizia Echipamente & Servicii Utilităţi continuă evoluţia ascendentă reuşind să încheie contracte de furnizare echipamente şi servicii pentru firmele de construcţii în cadrul programului POS 1 din Suceava, Piatra Neamţ, Brăila, Iaşi, Constanţa, Vâlcea, Buzău, Hunedoara, Olt şi altele.

 8. 2013

  Divizia Echipamente & Servicii Utilităţi furnizează autoutilitare specializate pentru spălarea cu presiune înaltă a conductelor de canalizare societăţii Apa Nova Bucureşti SA și depășește 10 milioane de euro, ca cifră de afaceri.

 9. 2015

  Divizia Echipamente & Servicii Utilităţi se tranformă în Vestra, companie specializată în vânzări şi demarează o colaborare cu Rockwell Automation, lider mondial în furnizarea de soluții de automatizare industrială. Vestra are o forță de vânzări care acoperă întreg teritorul țării.

 10. 2016

  Vestra Industry își consolidează poziția de lider pe piața serviciilor de utilitați si isi extinde divizia de automatizari devenind distribuitor autorizat Rockwell Automation.