Departamente Vestra

Departamentul de Ofertare

Oferte personalizate in functie de nevoile fiecarui client!

Departamentul de Ofertare întocmeşte oferte comerciale personalizate, conform nevoilor clienţilor şi integrează ofertele tehnice astfel încât propunerea comercială să valorifice oportunităţile de business. În plus, inginerii de Ofertare Vestra asigură funcţionalitatea soluţiei propuse şi colaborează cu Departamentul de Vânzări pentru a asigura suportul tehnic necesar unui proiect de succes.

Departamentul de Vânzări

Nevoile clientului – prioritatea noastră!

Departamentul de Vânzări are ca principală responsabilitate dezvoltarea bussines-ului prin atragerea de noi clienţi, menţinerea şi dezvoltarea unor parteneriate de durată cu clienţii actuali. Managerii noştri de Produs deţin cunoştinţe valoroase despre produse şi piaţă, reuşind să se distingă de concurenţă prin formularea de soluţii globale şi complete. În strânsă colaborare cu aceştia se află ”ambasadorii” Vestra, Reprezentanţii zonali care dezvoltă relaţiile cu clienţii aflaţi pe întreg teritoriul României pe baza unei excelente cunoaşteri a industriei şi a nevoilor existente în piață.

Departamentul de Logistică

Comenzi, planificare, transport!

Departamentul de Logistică se ocupă de urmărirea îndeaproape a contractelor de livrare, planificând comenzile astfel încât produsele să ajungă în timp util la destinaţie. Personalul din Departamentul de Logistică asigură necesarul de produse pentru a putea onora cu success toate comenzile primite.

Cu o experienţă de peste 10 ani, personalul Laboratorului de Metrologie realizează verificarea metrologică a mijloacelor de măsură reglementate, în conformitate cu Autorizaţia emisă de B.R.M.L.

Departamentul Metrologie

Servicii de top!

Laboratorul de Metrologie din cadrul Vestra , este autorizat de către Biroul Român de Metrologie Legală pentru efectuarea de verificări metrologice la mijloace de măsurare reglementate, supuse obligatoriu controlului metrologic al statului. Departamentul de Metrologie are implementat un Sistem de Management al Calităţii care respectă şi îndeplineşte atât cerinţele de management cât şi cele tehnice ale standardului internaţional SR EN ISO/CEI 17025:2005.

Departamentul Service

Oricând la dispoziția clientului!

Departamentul Service este responsabil cu asigurarea continuă a activității de service în perioada de garanţie si post-garanţie și se adresează tuturor produselor şi serviciilor furnizate de Vestra. Specialiştii noştri sunt la dispoziția clienților 24 de ore, șapte zile pe săptămână, “pentru a asigura suportul necesar în cazul unor defecțiuni.

Proiecte Vestra

Proiecte ISPA și finanțate din fonduri de coeziune Client Perioada Valoare
Furnizare contoare de apă, vane și armături Hidroconstrucția SA 2011-2012 5.5mil EUR
Furnizare contoare apă rece și servicii de montaj pentru abonați Raja Constanța SA 2012-2016 2.5mil EUR
Furnizare contoare de gaz GDF Suez Energy Romania, București 2009-2015 4.4mil EUR
Furnizare vane, armături și autoutilitare specializate Apa Nova București SA 2010-2014 3.5mil EUR
Proiect fonduri de coeziune Călărași și Brăila furnizare de contoare și armături Compania de apă Brăila 2010-2014 2.1mil EUR
Furnizare contoare, vane și armături Apa Vital Iași SA 2010-2014 2mil EUR
Furnizare de contoare de apă rece și servicii de montaj Aquatim Timișoara SA 2014-2015 0.7mil EUR
Furnizare echipamente contorizare energie termică Primăria Municipiului Galați 2014-2018 1.1mil EUR