Vestra

Articole si comunicate de presa

Parteneriate cu lideri globali precum Rockwell Automation, Itron, AVK

Vestra continuă parteneriatele strategice pe care Elsaco le-a construit cu 36 de parteneri externi, lideri în domeniile lor de activitate și extinde oferta de produse disponibile pentru România.

Vestra, cel mai nou membru al Grupului Elsaco a preluat de la începutul anului activitățile de distribuție și vânzări echipamente pentru companiile de utilități și antreprenori de la compania Elsaco Electronic, fondată în 1994. Vestra continuă parteneriatele strategice pe care Elsaco le-a construit cu 36 de parteneri externi, lideri în domeniile lor de activitate și extinde oferta de produse disponibile pentru România.

În plus, Vestra oferă servicii de consultanță și soluții personalizate pentru echipamentele furnizate, compania având ca obiectiv pe termen mediu și lung creșterea cotei de piață în România până la poziția de lider pe segmentul furnizării de echipamente destinate industriei utilităților – energie, apă, gaz.

Produsele comercializate de Vestra sunt fabricate de companii ce dețin poziția de lider pe piața internațională, cum ar fi:

 • Echipamente de măsură: contoare de apă, căldură, gaz, contoare pentru fluide industriale, instrumentație de proces – Itron;

 • Vane și armături: vane de reglare a debitului, regulatoare de presiune, vane de control nivel, vane sertar, vane fluture, vane de aerisire, vane de reținere, vane cuțit, stăvilare, robineți de concesie, robineți și coliere de branșament, coliere de reparații, hidranți, flanșe adaptoare, accesorii – AVK, Sainte-Lizaigne, Cla-Val, Orbinox;

 • Sisteme și soluții pentru rețelele de apă și canalizare: echipamente de inspecție video pentru rețele/ foraje/ lucrări hidraulice, hidrocurățitoare pentru canalizări montate pe camioane, vidanje, autospălătoare, baloane obturatoare pentru canalizări, echipamente de măsură și control: Rivard, ECA Hytec, Enz Technik, Musthane.

 • Rockwell Automation

  Rockwell Automation este lider mondial în domeniul automatizărilor industriale care au ca scop creșterea productivității. Rockwell Automation oferă o gamă variată de echipamente ce se disting printr-o fiabilitate și calitate ridicată. De peste 110 ani Rockwell Automation – prin brandurile sale principale: Allen-Bradley și Rockwell Software – răspunde tuturor provocărilor impuse de creșterea eficienței activității companiilor.

  Itron

  Vestra continuă parteneriatul semnat de Grupul Elsaco cu Itron, cu 19 ani în urmă. Itron este lider mondial în furnizarea de echipamente și soluții de măsură pentru contorizarea apei, energiei termice și gazelor naturale, servicii și soluții de citire și management al parcului de contoare, organizate pe mai multe segmente de piață: consumatori de utilități, producători/distribuitori de utilități, consumatori industriali, etc.

  AVK

  AVK International A/S, producător de top de echipamente pentru industria apei, gazelor, sistemelor de canalizare și protecție împotriva incendiilor s-a alăturat portofoliului nostru de parteneri în urmă cu 9 ani. Toate produsele AVK corespund celor mai înalte standarde de calitate și durabilitate.